c
A A A K K K
людям із порушенням зору
Знам'янський дитячий будинок-інтернат

Новини

Гучне передноворічне свято

    Новорічна казка – диво, на яке цілий рік чекають і діти, і дорослі.  27 грудня 2023 року вона завітала до вихованців та підопічних нашого будинку-інтернату. Представники Благодійного фонду «Мама плюс Я», які біля гарно вбраної ялинки влаштували гучну новорічну програму.

14:13 29.12.2023

Благодійна допомога від Благодійних фондів

     Висловлюємо щиру вдячність Благодійним фондам «Збережемо Українців» та «Архангел», які в цей нелегкий час займаються волонтерською діяльністю, не забуваючи  про незахищені верстви населення.

14:04 29.12.2023

Різдвяна зустріч

   Різдво - це казкова пора, час, коли відбуваються дива та здійснюються мрії! Тож, задля того, щоб діти Знам’янського дитячого будинку-інтернату ще більше відчули святкову атмосферу, до них завітали представники благодійних організацій «Благодійний фонд «Дитинство Юкрейн» та «Благодійний фонд «Острівець добра».

14:51 26.12.2023

Різдвяна вистава від «Алмазу»

    Різдво — найдивовижніше свято в усьому християнському світі, одне з найбільших і наймістичніших свят України, день, коли народився Ісус Христос. Все у ньому чарівне, казкове і таємниче. Тож, привітати  вихованців та підопічних Знам’янського дитячого будинку-інтернату з цим святом завітали представники церкви «Алмаз». Гості занурили дітей у святкову атмосферу - вони переглянули виставу, герої якої розповіли біблійну історію про народження Ісуса Христа.  

14:49 26.12.2023

Дякуємо за допомогу!

    Напередодні Різдва Благодійний Фонд «Мама плюс Я» зробив величезний подарунок – оплатив придбання та роботу щодо встановлення нового зручного пандус біля центрального входу будівлі будинку-інтернату, який допоможе вихованцям та  підопічним нашого закладу пересуватись з комфортом.

14:45 26.12.2023

Знам‘янський дитбудинок-інтернат приймає маломобільних дітей на денний стаціонар

Приймати дітей із психічними захворюваннями, складними формами ДЦП й аутизму на денний стаціонар, займатися з ними і доглядати готові фахівці Знам‘янського дитячого будинку-інтернату.

09:44 10.07.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень