c
A A A K K K
людям із порушенням зору
Знам'янський дитячий будинок-інтернат

Новини

Відновлено роботу кабінету лікувальної фізкультури

    У нашому закладі після ремонту відновив свою роботу кабінет лікувальної фізкультури. У кімнатах відремонтовано стіни, підлога, постелено покриття на підлогу, встановлено натяжну стелю, замінено меблі. У приміщенні стало ствітло та затишно.

13:02 10.04.2024

Засідання «круглого столу»

         29 березня 2024 року у Знам'янському дитячому будинку-інтернаті ІІ-ІІІ-ІV профілю відбулося засідання круглого столу на тему: «Взаємостосунки у дитячому колективі та подолання конфліктів». В його роботі взяли участь директор Олефірова Н.І., заступник директора з виховної частини Валько Т.І. та вихователі закладу.  

11:00 01.04.2024

21 березня – День сонячних людей та кольорових шкарпеток

     21 березня - Міжнародний день людини із синдромом Дауна або як ще називають таких людей – «сонячні». Саме ця дата  вибрана не випадково, це двадцять перший день третього місяця пов’язаний з 3 копіями (замість 2-х, як зазвичай у людини) 21-ої хромосоми. Тобто ці особливі люди мають 47-у хромосому і  це не є хворобою, а їх генетичною особливістю. І в цьому їх особливість. Один з семиста малюків з’являється на світ з синдромом Дауна. В Україні таких людей близько 15 тисяч. Їх трохи вирізняє характерна зовнішність, особливості розвитку та соціальної адаптації. А ще сонячні люди - добрі, наївні, довірливі, відкриті та усміхнені.

10:50 21.03.2024

Інформування про послуги

     В Знам’янському дитячому будинку-інтернаті функціонує відділення медико-соціальної реабілітації, яке є структурним підрозділом закладу. Реабілітаційні послуги надаються кваліфікованим медичним та педагогічним персоналом на підставі індивідуальних планів комплексної реабілітації, що враховують діагноз дитини або особи з інвалідністю, її психофізичний стан, індивідуальні особливості та можливості.

15:03 01.03.2024

Наші давні друзі - Благодійна організація «Брайт КІДЗ»

          Будинок-інтернат дякує Благодійній організації «Брайт КІДЗ» за придбання шістьох бактерицидних рециркуляторів. Роботою приладів будуть охоплені майже всі місця загального користування – вестибюлі, коридори. Рециркулятори  знезаражують  повітря від вірусів та бактерій, тому дуже необхідні для нашого закладу, в якому станом на сьогодні постійно проживає 152 вихованців та підопічних. Дуже важлива особливість бактерицидних рециркуляторів полягає у тому,  що під час роботи люди можуть знаходитись у приміщенні, а це дуже зручно у такому великому колективі.

15:01 01.03.2024

Проведено комплексну психолого-педагогічну оцінку розвитку дітей

           З метою виявлення дітей з особливими освітніми потребами та забезпечення їхнього права на освіту Знам’янським інклюзивно-ресурсним центром 21 лютого 2024 року була проведена виїзна комплексна психолого-педагогічна оцінка розвитку дітей у Знам'янському дитячому будинку-інтернаті ІІ-ІІІ-ІV профілю. За результатами проведеної оцінки на кожну дитину буде наданий висновок про комплексну психолого-педагогічну оцінку розвитку, який містить інформацію щодо індивідуальних особливостей розвитку дитини, її особливих освітніх потреб. За наданими рекомендаціями будинком-інтернатом буде організована відповідна робота з дітьми.

15:07 24.02.2024

Благодійна допомога від БО «Відродження»

      Висловлюємо щиру вдячність благодійній Організації «Відродження» в особі керівника, Гриднєва Сергія Вікторовича, яка відвідала з подарунками будинок-інтернат.

10:49 19.02.2024

Дякуємо за надану допомогу!

    Будинок-інтернат дуже потребував встановлення біля одного із входів до приміщення будівлі нового пандуса для колісних засобів і пішого переміщення вихованців/підопічних, який би відповідав сучасним вимогам. Його встановлення (виготовлення та монтаж) коштує недешево, самостійно заклад не в силах вирішити дану потребу, тому були вимушені звернутись із проханням про допомогу  до Благодійної організації «Брайт КІДЗ».

12:57 30.01.2024

Подарували тепло тим, хто нас захищає

    Благодійна ініціатива «Коробка тепла для Захисника» набирає обертів. Мета даної акції – допомогти військовим Збройних сил України, зігріти їх у таких суворих умовах, в яких вони зараз перебувають,  показати військовим, наскільки вони для нас важливі.

13:48 24.01.2024

Подарунки і солодощі від благодійників!

   Висловлюємо щиру вдячність Благодійній організації «Благодійний  фонд «Архангел», яка знову завітала до наших вихованців та підопічних з подарунками та солодощами. Діти із цікавістю розглядали яскраві настільні ігри, пазли, мозаїку тощо. І хоча до новорічних свят отримали багато солодощів, все одно раділи новеньким смаколикам.

13:21 15.01.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень