c
A A A K K K
людям із порушенням зору
Знам'янський дитячий будинок-інтернат

Індивідуальне навчання для дітей

Дата: 15.10.2024 10:38
Кількість переглядів: 27

Фото без описуІнклюзивна освіта – перший крок до визнання ціннісної значимості і поваги до особистості кожної дитини, прийняття її індивідуальності й неповторності, забезпечення її подальшого повноцінного та гідного життя в суспільстві.

Згідно із законом України «Про освіту» особа, яка потребує додаткової постійної чи тимчасової підтримки в освітньому процесі з метою забезпечення її права на освіту, є особою з особливими освітніми потребами.

У нашому закладі перебуває п'ять дітей з особливими освітніми потребами. З метою дотримання права дітей на освіту, відповідно до висновків про комплексну психолого-педагогічну оцінку розвитку особи, виданих комунальною установою "Знам'янський інклюзивно-ресурсний центр Знам’янської міської ради", які містять інформацію щодо індивідуальних особливостей розвитку дітей, її особливих освітніх потреб, вони залучені до індивідуального навчання.

Вчителі комунального закладу "Знам'янська спеціальна школа Кіровоградської обласної ради" проводять заняття за індивідуальною програмою для учнів спеціальних класів  відповідно до затверджених розкладів занять.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень