c
A A A K K K
людям із порушенням зору
Знам'янський дитячий будинок-інтернат

Змагаємося весело

Дата: 15.10.2024 10:31
Кількість переглядів: 19

Фото без описуВсесвітній день ментального здоров’я у світі та в Україні відзначається щороку 10 жовтня. Ментальне здоров’я – універсальне право людини. Це не лише відсутність розладів. Це внутрішні ресурси для того, аби радіти життю, реалізувати свої здібності, розвиватися.

З метою формування навичок ведення здорового способу життя, урізноманітнення дозвілля та забезпечення здорової рухової активності для  хлопців та дівчат будинку-інтернату було проведено спортивне свято на свіжому повітрі "День здоров'я". Його метою було спонукати дітей до систематичного фізичного самовдосконалення, сприяти веденню здорового способу життя, розвитку рухових якостей, почуття колективізму, дружби, взаємодопомоги.

Захід розпочався веселою руханкою, яка збадьорила учасників заходу, додала сили і гарного настрою. Веселі ігри, естафети були до вподоби всім: і учасникам фізкультурного дозвілля, і їх вболівальникам. Діти бадьоро та старанно стартували з естафети "Струмок", потім була "Смуга перешкод", яку учасники проходили самостійно або за допомогою помічників, перевіряли свою влучність, кидаючи м'ячі у кошики, мали змогу перевірити свої здібності у футболі, граючи у гру "Пенальті".

Всі завдання учасники подолали з добрими результатами та позитивними емоціями.

Завершився захід грою з мильними бульбашками. Бульбашки люблять дітлахів, а ще більше діти полюбляють з ними гратися – вони намагалися посадити їх собі на долоньки, ловили їх, дмухали, підіймаючи високо вгору, де  їх підхоплював ніжний подих вітру.

Свято нагадало всім, що спорт – це не тільки витривалість, швидкість та сила, а й здоров'я, хороший настрій, бадьорість.

Піклуватися про своє здоров'я – це актуально та модно!

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень