c
A A A K K K
людям із порушенням зору
Знам'янський дитячий будинок-інтернат

Поважні гості у будинку-інтернаті

Дата: 21.08.2024 15:59
Кількість переглядів: 46

Фото без опису20 серпня 2024 року відбувся візит до Знам'янського дитячого будинку-інтернату голови Кіровоградської обласної ради Юрія Дрозда, голови Харківської обласної ради Тетяни Єгорової-Луценко та директора департаменту соціального захисту населення Кіровоградської обласної військової адміністрації Олександра Догарова.

Гості оглянули умови проживання вихованців та підопічних нашого закладу. Зокрема, спальні бокси, ігрові кімнати, кабінет лікувальної фізкультури, приміщення харчоблоку та укриття. Також відвідали заняття на тренінговій кухні, які сприяють розвитку навичок побутового самообслуговування підопічних, поспілкувались з ними.

Особливу увагу Тетяна Єгорова-Луценко приділила ознайомленню з  умовами проживання вихованців та підопічних, які раніше проживали у очолюваній нею області, а у травні 2022 року через  повномасштабне вторгнення агресора в Україну, були евакуйовані із комунальної установи "Богодухівський дитячий будинок-інтернат" були зараховані до нашого закладу.

Гості привезли у подарунок корисні та смачні подарунки, а вихованці і підопічні подарували їм власні роботи, виготовлені у техніці алмазної мозаїки.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень