c
A A A K K K
людям із порушенням зору
Знам'янський дитячий будинок-інтернат

Інформування

Дата: 12.06.2024 11:57
Кількість переглядів: 43

Фото без опису      Знам'янський дитячий будинок-інтернат II-ІІІ-ІV профілю має два відділення: дитяче (II, ІІІ, ІV профілю) та молодіжне.

     У молодіжному відділенні перебувають підопічні від 18 до 35 років з вадами фізичного та/або інтелектуального розвитку та психічними розладами.

   У відділенні зазначені особи отримують повний спектр послуг: побутове обслуговування, медична допомога, послуги педагогічної корекції, комплекс реабілітаційних заходів згідно з медичним висновком.

       Влаштування до молодіжного відділення будинку-інтернату здійснюється згідно з путівкою департаменту соціального захисту населення Кіровоградської обласної державної адміністрації.

   Основним завданням молодіжного відділення є забезпечення належних умов для проживання, виховання та надання медичної допомоги особам з фізичними та/або розумовими вадами розвитку та психічними розладами, зокрема:

  • житлом з усіма комунально-побутовими зручностями, одягом, взуттям, постільною білизною;
  • раціональним п'ятиразовим харчуванням, в тому числі і дієтичним, з урахуванням вікових груп і стану здоров'я вихованців;
  • цілодобовим медичним обслуговуванням; проведенням адаптаційно-підтримуючої терапії; консультативною допомогою, стаціонарним лікуванням на базі закріплених лікувально-профілактичних закладів охорони здоров'я;
  • наданням комплексу реабілітаційних послуг відповідно до індивідуальної програми реабілітації інваліда; медикаментами та життєво необхідними ліками відповідно до медичного висновку, в т.ч. життєво необхідними наркотичними або психотропними препаратами;
  • засобами корекції, спортивним інвентарем; реабілітаційною роботою, що сприяє адаптації осіб у новому середовищі;
  • умовами для проведення абілітації осіб, які проживають у молодіжному відділенні.

    Відповідно до індивідуальної програми реабілітації проходить процес працетерапії в присутності інструктора з праці або медичного працівника (залежно від характеру виконуваних робіт).

    Підопічні залучаються до самообслуговування, різних видів суспільно корисної праці.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень