c
A A A K K K
людям із порушенням зору
Знам'янський дитячий будинок-інтернат

День захисту дітей!

Дата: 04.06.2024 12:20
Кількість переглядів: 57

 

Фото без опису     Щороку 1 червня у світі відзначається Міжнародний день захисту дітей. Важлива подія, яка нагадує всім дорослим про необхідність дати дітям гідні умови життя, освіту, відпочинок та захистити їх.

     У цей день до нашого дитячого будинку-інтернату завітало багато чудових та творчих людей, які об'єдналися заради важливої мети – подарувати свято та гарний настрій вихованцям та підопічним закладу.

         Основними кураторами заходу були благодійний фонд "Sacre Coeur" та благодійна організація "Міжнародний благодійний фонд "Священне серце"".

       Запрошені ними аніматори з яскравою програмою створили святковий настрій для кожної дитини. Захопливі погляди та щирі емоції викликали цікаві хімічні досліди. Кожен із дітей зміг долучитися до експериментів та відчути на дотик легкі бульбашки, кольорову піну, "повітряний душ". Гучними оплесками і радісними вигуками супроводжувалися руханка для дітей. Танці під веселу музику разом з ростовою фігуркою Серденько подарували гарний настрій і викликали посмішку у кожного присутнього.

     Також до свята долучилася команда дизайнерів із міста Київ. Вони створили унікальні вбрання для дівчат за індивідуальними мірками. Готувалися до цього свята протягом кількох місяців. Були використані найкращі тканини та оздоблення для суконь, віночків та обручів. Кропітка праця дизайнерів подарувала казкові емоції нашим дівчаткам та втілила мрії кожної маленької дівчинки – одягнути найкрасивішу сукню на свято, відчути себе моделлю на показі мод або фотосесії, або й навіть побути справжньою принцесою.

      Талановита художниця Оксана Четверікова створила та подарувала прекрасну картину з казковими персонажами, яка буде надихати дітей мріяти та фантазувати, викликати посмішку та радість як згадка про це чудове свято.

       Наші гості спілкувалися з вихованцями, щиро цікавилися їх життям, захопленнями, вподобаннями, завітали до кімнат, де вони проживають.

     Діти бурхливими оплесками подякували гостям за створене свято та порадували гостей - декламували їм вірші, співали пісень, а також для кожного гостя підготували свої роботи – картини з алмазною мозаїкою (одне із найулюбленіших занять у наших дівчат).

      Щиро дякуємо благодійному фонду "Sacre Coeur", благодійній організації "Міжнародний благодійний фонд "Священне серце"", команді дизайнерів із міста Київ (Sport Fashion Studio "MozgovA design", ательє "Juli Dreva", Світлана Литвинова, ательє "Mruga"), художниці Оксані Четверіковій за святкову програму, подарунки, турботу, за доброзичливе ставлення до вихованців та підопічних нашого закладу та знову чекаємо у гості!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень