c
A A A K K K
людям із порушенням зору
Знам'янський дитячий будинок-інтернат

У Знам'янському дитячому будинку-інтернаті ІІ-ІІІ-ІV профілю тривають ремонтні роботи

Дата: 23.05.2024 09:06
Кількість переглядів: 92

Фото без опису    Тепла пора року це час не лише для відпочинку, а й для проведення робіт з благоустрою та ремонту. Природа прокидається, з'являється сонячний настрій, творче натхнення. Чудовий момент, щоб оновити житло, зробити його яскравіше, світліше, затишніше.

   Поточний ремонт проходить у Знам'янському дитячому будинку-інтернаті ІІ-ІІІ-ІV профілю. Працівники закладу за підтримки та фінансування спонсорів докладають зусилля задля того аби створити затишні та комфортні умови проживання для вихованців та підопічних.

      Станом на сьогодні у спальних боксах самовирівнюючою сумішшю відремонтована підлога, постелено новий лінолеум. Так як більшість дітей пересуваються на візочках,  з часом це призвело до псування підлоги. Тепер підлога рівна та зручна для пересування.

      Пошпакльовано та пофарбовано у теплі кольори стіни, змонтовано натяжні стелі.

    Проведено роботу по заміні світильників на нові зі світлодіодними енергозбрігаючими лампами, замінено розетки та вимикачі.

   У спальних боксах частково замінено меблі. Придбано зручні та яскраві дивани, які встановлено в холлі, де найчастіше збираються діти, щоб провести своє дозвілля чи взяти участь у заходах.

    Поточні ремонтні роботи проходять не лише у приміщенні, а й на подвір'ї закладу. Так, частково замінено асфальтне покриття, встановлено ворота на двох в'їздах на територію, очищено бетонний паркан від цвілі та моху.

   Роботи тривають. У планах ще багато задумів щодо покращення умов проживання  вихованців та підопічних та для їх втілення буде докладено максимум зусиль.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень