c
A A A K K K
людям із порушенням зору
Знам'янський дитячий будинок-інтернат

Допомога від ГО "Спілка ветеранів війни, учасників АТО/ООС "Іволга"

Дата: 02.05.2024 08:18
Кількість переглядів: 43

Фото без описуСьогодні, 01 травня 2024 року, до вихованців та підопічних будинку-інтернату з подарунками приїхала голова громадської організації "Спілка ветеранів війни, учасників АТО/ООС "Іволга" Ільїна Дарія Дмитрівна.

На початку АТО на сході України під час бойових дій загинув її син Андрій. Пройшовши через це горе, пані Дарія не впала у відчай, а вирішила доєднатися до волонтерського руху та допомагати військовим та їх сім'ям.   Нещодавно голова громадської організації прийняла для себе рішення розширити коло тих, кому хотіла б допомогти, і це стали будинки-інтернати. Одним із перших будинків-інтернатів став наш. 

    Директор будинку-інтернату Олефірова Наталія Іванівна познайомила Дарію Дмитрівну з  вихованцями та підопічними закладу, які з цікавістю зустріли гостю.

   Благодійники привезли гуманітарну допомогу, яка неабияк знадобляться у повсякденній життєдіяльності вихованців та підопічних: підгузки, прокладки гігієнічні, медичні пелюшки, суміш для харчування, одяг, цукерки.

       Щиро дякуємо громадської організації "Спілка ветеранів війни, учасників АТО/ООС "Іволга"на чолі з  Ільїною Дарією Дмитрівною за турботу та підтримку та Ваші щирі і чуйні серця . Дуже приємно працювати з людьми, які вболівають за життя і здоров’я тих, хто потребує допомоги.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень