c
A A A K K K
людям із порушенням зору
Знам'янський дитячий будинок-інтернат

Волонтери з Німеччини приїхали з благодійною місією

Дата: 29.04.2024 14:01
Кількість переглядів: 36

 Фото без опису     У лютому 2024 року до директора будинку-інтернату зателефонувала жінка, яка представилась Юлія Михайленко. Вона родом з Долинського району Кіровоградської області, але вже 5 років проживає у Німеччині. Має двох братів, один з яких захищав металургійний комбінат «Азовсталь» і вже два роки перебуває у полоні, а другий зараз служить в Збройних силах України.

       Після початку повномасштабного вторгнення Юлія почала допомагати нужденним категоріям земляків, саме тому обрала наш будинок-інтернат, в якому проживають вихованці та підопічні з особливими потребами.     

       23 квітня 2024 року у будинок-інтернат  завітали волонтери з Німеччини: Markus Nieding, Gaby Degen, Peter Becker, Ralf Eisenhut. Директор будинку-інтернату провела їм невеличку ознайомчу екскурсію по інтернату, під час якої гості мали змогу поспілкуватись з його мешканцями. Було багато посмішок, обіймів, але мали місце і сльози на обличчях гостей.

    Благодійники надали значну гуманітарну допомогу, завдяки якій вихованці та підопічні отримали необхідні матеріальні ресурси та підтримку. Серед привезеного - гігієнічні набори, підгузки, рюкзаки, іграшки, ходунки, інвалідні візочки, пледи, яблучний сік та пюре, фрукти, побутова хімія, пральна машина та багато іншого.

    Все це стало можливим завдяки щедрості та милосердю звичайних людей і підкреслює важливість того, що незалежно від місця проживання, люди можуть об'єднуватися заради допомоги один одному у складних життєвих ситуаціях.

       Ми дякуємо волонтерам та всім небайдужим людям за підтримку і допомогу.       



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень