c
A A A K K K
людям із порушенням зору
Знам'янський дитячий будинок-інтернат

Відновлено роботу кабінету лікувальної фізкультури

Дата: 10.04.2024 13:02
Кількість переглядів: 32

Фото без опису    У нашому закладі після ремонту відновив свою роботу кабінет лікувальної фізкультури. У кімнатах відремонтовано стіни, підлога, постелено покриття на підлогу, встановлено натяжну стелю, замінено меблі. У приміщенні стало ствітло та затишно.

     В одній кімнаті встановлено новий басейн з кульками, подарований Благодійним фондом Ігоря Мурдія, що використовується для реабілітації дітей з обмеженими можливостями.

       За сприяння  Благодійного Фонду «Міжнародне Служіння Благодійності Еммануїл – ІМОСЕ» на чолі з президентом -  Регіною Пилипенко було відремонтовано реабілітаційний активно-пасивний ортопедичний тренажер МОТОmed Viva 2, який призначений для дітей з ДЦП, з вродженою або набутою патологією нервово-м'язової системи, м'язовими проблемами. Багато різноманітних функцій  даного тренажера дають можливість здійснити індивідуальну адаптацію ортопедичного приладу  до потреб людини. Заняття на МОТОmed є не лише безпечним для дітей з інвалідністю, але й дає фантастичні результати у фізичному розвитку дитини, оптимально доповнює спортивну і лікувальну терапію.

      Щира дяка Благодійному Фонду «Міжнародне Служіння Благодійності Еммануїл – ІМОСЕ» за відновлену можливість займатись на тренажері нашим вихованцям і підопічним.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень