c
A A A K K K
людям із порушенням зору
Знам'янський дитячий будинок-інтернат

Гучне передноворічне свято

Дата: 29.12.2023 14:13
Кількість переглядів: 35

  Фото без опису  Новорічна казка – диво, на яке цілий рік чекають і діти, і дорослі.  27 грудня 2023 року вона завітала до вихованців та підопічних нашого будинку-інтернату. Представники Благодійного фонду «Мама плюс Я», які біля гарно вбраної ялинки влаштували гучну новорічну програму.

  Магічні Ельфи  створили казковий настрій для кожної дитини: разом танцювали під запальну українську музику, ховалися від лютої хурделиці, сміялись над жартами казкових героїв та гучними оплесками і радісними вигуками зустріли головного гостя – Санта Клауса, який привітав всіх присутніх з наступаючим Новим роком.

    Діти були у захваті від яскравого дійства і у свою чергу порадували гостей – декламували їм вірши, співали пісень. Після цього вдячні казкові герої кожній дитині подарували солодощі та подарунки на згадку.

    Щиро дякуємо Благодійному фонду «Мама плюс Я» за прекрасну шоу-програму, подарунки, доброту, за доброзичливе ставлення до вихованців та підопічних нашого закладу, за те, що в їх очах горять вогники, віра в добро і казку.

    Сердечно вітаємо Вас з Різдвяними та Новорічними святами та знову чекаємо у гості!

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень