c
A A A K K K
людям із порушенням зору
Знам'янський дитячий будинок-інтернат

Святий Миколай завітав у гості!

Дата: 08.12.2023 09:49
Кількість переглядів: 33

Фото без описуСвятий Миколай завітав у гості!

 

   Незважаючи на складу ситуацію в нашій державі, Святий Миколай завітав до вихованців та підопічних  Знам’янського дитячого будинку-інтернату ІІ-ІІІ-ІV профілю та подарував їм свято.

Із давніх-давен Святи Миколай вважається покровителем дітей та помічником нужденних, тому ця дата у кожного з нас асоціюється з милосердям, добром і дивом.

   Саме тому 6 грудня 2023 року із вітаннями та подарунками до нашого закладу завітали шановані гості: Сергій Коваленко – голова постійної комісії Кіровоградської обласної ради з питань бюджету, фінансів та інвестицій, Олександр Догаров – директор департаменту соціального захисту населення Кіровоградської обласної військової адміністрації, Володимир Сокирко – Знам’янський міський голова, Вікторія Зеленська – секретар Знам’янської міської ради.

   Філія – Кіровоградське обласне управління АТ Ощадбанк» з нагоди Дня Святого Миколая провела Благодійну акцію «Диво починається з тебе!» серед своїх клієнтів та співробітників. Керівники філій, Юрій Руденко та Тетяна Ворожбит, радо вручили подарунки, придбані під час акції.

    А яке ж свято без казкових гостей? Вони теж прийшли у гості до дітей, захопили їх у дивовижний світ казки.

Протягом святкового заходу вихованці та підопічні радували гостей піснями, віршами, відгадували загадки, а дорослі відповідали їм веселими посмішками та оплесками.

    Цікавий сценарій, музичний супровід, казкові гості та подарунки створили  святкову атмосферу та залишили чудові враження у дітей.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень